Clàssica Horta-Guinardó és un cicle de música clàssica organitzat pel Districte d'Horta-Guinardó de l'Ajuntament de Barcelona. Any rere any, oferim un cicle de concerts de música clàssica i altres activitats complementàries a Biblioteques, Centres Cívics, Casals i altres equipaments de forma gratuïta.


12 de maig- Centre Cívic Casa Groga


Avui us esperem al Centre Cívic Casa Groga amb un doble concert. El tema d'avui serà la dansa. Hi ha moltes formes musicals que es poden incloure en una estructura de dansa. Tenen en comú estar compostes per a ser ballades, però poden ser d’estils molt diferents: ràpides, lentes, en compàs binari, ternari. A part de les danses cortesanes barroques (allemande, courante, sarabanda, giga, minuet, rondó, gavota...), les danses d’arrel popular també han tingut una forta influència a la música clàssica.

A les 20 h
Concert amateur dels alumnes de l’Escola de Música Virgínia Blanch
A les 20.15 h
Duo Flautando
Agnes Abel i Rudolf Viszokay, duet de flauta travessera


Entrada lliure

Agnes Abel i Rudolf Viszokay formen duet des dels anys d’estudi superior a l’Acadèmia de Liszt Ferenc a Budapest. Agnes Abel, fora de la seva terra hongaresa natal, ha estat membre i col·laborat amb diverses Orquestres: l’Orquestra Simfònica Harmonia (Barcelona), Orquestra de l’Òpera Nacional d’Estonia, Orquestra do Norte (Portugal) i l’Orquestra Simfònica Festival McKinsey Music (Austria). Rudolf Viszokayha actuat com a solista a Nádudvar, Esztergom i ha estat membre de l’Orquestra Bad Worishofen, a Alemanya. Com a duet han actuat amb repertori clàssic i modern a Alemanya, Suïssa, Grècia i Portugal.

Programa


W. F. Bach. 6 duets op.2
A. T. Berbiguier. 6 duets op. 59
J. L. Tulou. 3 duets op.103
J. C. Naudot. 2 gavottes op. 1


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada