Clàssica Horta-Guinardó és un cicle de música clàssica organitzat pel Districte d'Horta-Guinardó de l'Ajuntament de Barcelona. Any rere any, oferim un cicle de concerts de música clàssica i altres activitats complementàries a Biblioteques, Centres Cívics, Casals i altres equipaments de forma gratuïta.



Dissabte, 28 de maig a les 12 h
ÒPERA
Centre Cívic Teixonera
Espectacle infantil: Hi havia una vegada… la cançó, el conte i el piano
Indira Ferrer Morató, soprano; Carles Puig, piano


Entrada lliure




I si les òperes es poguessin explicar com a contes? I si les històries de contes clàssics es barregessin amb moments d’òpera? “Hi havia una vegada… la cançó, el conte i el piano” planteja una iniciació a l’òpera per a tota la família amb contes i àries que s’entrellacen perquè els més petits s’emocionin i entretinguin i els més grans gaudeixin d’algunes de les àries més cèlebres de l’òpera.


Indira i Carles realitzaren el seu primer concert a la sala de concerts Golferichs i des d’aquell moment sempre van buscar l’originalitat en els seus recitals. Els seguiren actuacions pel llarg de diferents auditoris i sales destacables i ens cal remarcar l’actuació que van fer junt amb el grup “contradanzafusión” en el marc de la “Trobada de Habaneras” de Mayorga de Campos (Valladolid) un certament molt important dins d’aquest gènere on reberen celebrades crítiques a causa de la interpretació i també de la investigació d’obres inèdites del mestre Iradier.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada