Clàssica Horta-Guinardó és un cicle de música clàssica organitzat pel Districte d'Horta-Guinardó de l'Ajuntament de Barcelona. Any rere any, oferim un cicle de concerts de música clàssica i altres activitats complementàries a Biblioteques, Centres Cívics, Casals i altres equipaments de forma gratuïta.

Divendres 26 de maig a l'Espai Jove Boca Nord

8 TONALITATS, 10 EMOCIONS
TRI-TÒ BRASS ENSEMBLE

Susana Marco, Ignacio Jiménez, Sebastià Rio, Jordi Gómez i Miquel Arrué.

Tri-Tò Brass Ensemble es va formar l’any 2013 per tal de difondre el repertori cambrístic escrit
per a aquest tipus d’agrupació. Des de la seva creació, aquesta agrupació s’ha interessat per la interpretació i difusió del més variat repertori musical, treballant autors de totes les èpoques i estils, interpretant adaptacions i obres originals per a quintet de metalls.


Aquest concert analitzarà les emocions de la tonalitat a través de les sensacions que es generen en anar afegint sostinguts i bemolls a les escales. Des de la primera peça fins a la 10, fem un recorregut per totes les tonalitats des de 0 alteracions fins a 7 bemolls.Cada peça serà l'excusa per explicar el caràcter o sentiment que ens produeix cada tonalitat. Amb les últimes peces, expliquem com 2 obres, estant al mateix to, transmeten caràcters molt diferents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada