Clàssica Horta-Guinardó és un cicle de música clàssica organitzat pel Districte d'Horta-Guinardó de l'Ajuntament de Barcelona. Any rere any, oferim un cicle de concerts de música clàssica i altres activitats complementàries a Biblioteques, Centres Cívics, Casals i altres equipaments de forma gratuïta.

Dijous 15 de juny a les 19:30 al casal de barri El Pirineu

EL DRAMA EN DO MENOR
AIDA GAVRILOVA

Destacant ja en la seva formació inicial a Bòsnia-Hercegovina, va guanyar una beca per estudiar al Conservatori P. I. Tschaikovsky de Moscou. Després de graduar-se amb els màxims honors el 1984 es traslladà a Londres per finalitzar la seva formació amb James Gibb al The Guildhall School of Music and Drama, on aconsegueix nombrosos premis i beques, dels que es pot destacar el prestigiós Myra Hess Award. Finalitzats els estudis, entra a formar part del professorat. Fora de Regne Unit també ha actuat a nombrosos països europeus: Rússia, França, Noruega, Àustria i Bòsnia, tant com a solista com a intèrpret de cambra.

La proposta d’aquest concert és qüestionar els estereotips relacionats amb determinades tonalitats. A través d’aquest programa , la pianista Aida Gavrilova aposta per la interpretació de la tonalitat com a un element indissoluble del tarannà de cada compositor. Davant la foscor i tristesa a la que tradicionalment associem Do menor, Gavrilova proposa una altra mirada amb dues Sonates de Haydn i Prokofiev, les quals contrastarà amb una obra en Do sostingut menor, la Suite colombiana de German Darío Pérez Salazar.

Sonata en Do-Menor Hob XVI:20.   Haydn
Moderato
Andante con moto
Finale- Allegro                  
    
 Sonata n.4 op 29, en  do menor. Prokofiev
Allegro molto sostenuto
Andante assai
Allegro con brio
                   
“Suite Colombia” do # menor. German Darío Perez Salazar  
Bambuco
Caña
Danza
Guabina
Fox

Pasillo-Fuga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada